Σελίδες

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Βαλβέρδε: «Μπήκαμε γρήγορα στο παιχνίδι»



Μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας με 4-0, ο προπονητής του Ολυμπιακού Ερνέστο Βάλβέρδε δήλωσε στη συνέντευξη τύπου πως «κλειδί» για την επικράτηση της ομάδας του ήταν τα γρήγορα γκολ.



«Η αλήθεια είναι πως μπήκαμε γρήγορα στο παιχνίδι. Τα δυο πρώτα γκολ μπήκαν γρήγορα. Η Κέρκυρα έκανε καθαρές ευκαιρίες για γκολ μετά το 2-0 κι αυτό μας προβληματίζει. Είχαμε πολλές απουσίες από τραυματισμούς. Την τελευταία στιγμή αποφάσισα να ξεκουράσω και τον Αβραάμ που ένιωσε ενοχλήσεις. Είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοσή μας. Προερχόμασταν από παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ που μας κούρασε πολύ μέσα στην εβδομάδα και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη.»

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε ρωτήθηκε για τον Μέγερι και τον Παπάζογλου και δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος: «Η απόδοση του Μέγερι μας αφήνει ικανοποιημένους. Παίζει βασικός εδώ και καιρό. Μας έσωσε σε δύο πολύ κρίσιμες φάσεις. Ο Παπάζογλου επίσης. Ήταν το πρώτο του παιχνίδι ως βασικός. Έχει πολύ καλή συμπεριφορά μέσα στον αγώνα και είμαστε χαρούμενοι που έκανε αυτό το παιχνίδι».


ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: